Om Oss

Om oss

Vi er en prosjektgruppe som har jobbet med Lyngdal IL sitt ønsker om å sikre en mer jevn rekruttering og ikke minst, sikre individuell tilpasset trening. ”Alle med” har vært mottoet vårt og vi kan vise til gode resultater.

Vi har nå valgt å gå ut på nettet, med denne nettsiden, for å dele erfaringer og ikke minst, for å få flere innspill. For vi kan alltid bli flinkere til å inkludere utøvere og vi må hele tiden fornye oss for å møte utfordringene.

Trenere

Vi ønsker alltid å komme i kontakt med personer som brenner for en eller flere idrettsgrener og som ønsker å videreføre denne entusiasmen til unge. Så hvis du har lyst til å delta i prosjektet som trener så ta gjerne kontakt på e-post trener@lyngdal-il.no
Eller ring vår hovedtrener Kai på telefon 449090090.

Alle våre trenere får en basis trener utdannelse dekket av forbundet. Så kan man søke om ekstra utdannelse.

Støttepersonell

Er du en flink motivator? Eller kanskje du har spesial kompetanse innen muskler og ledd? Vi er alltid på jakt etter gode folk som ønsker å være med som støttepersonell. Ta kontakt på e-post støtte@lyngdal-il.no eller telefon 9890909 hvis du har noe å bidra med her.

Spørsmål?

Hvis du lurer på noe i forhold til prosjektet, Lyngdal IL eller annet så ta gjerne kontakt med styreleder så skal vi prøve å få sendt deg et svar så fort som mulig.
Send en e-post til leder@lyngdal-il.no. Da får du snakke med en i styret.